Över tio års erfarenhet med att utveckla IT-lösningar åt företag och organisationer, allt ifrån industrier, medicintekniska företag, bokförlag, uppstartsföretag, ideella organisationer med flera. Inom webbområdet erbjuds företag, organisationer såväl som privatpersoner bland annat nedanstående tjänster.

Skräddarsydda IT-lösningar

Skulle du vilja ha en lättanvänd IT-lösning som till exempel en webbapp där du kan registrera nya kunder, skicka ut nyhetsmejl eller något annat som passar in i ditt företag, organisation eller till dig som privatperson? Skräddarsydda lösningar börjar med ett samtal där vi pratar om vilka behov du har och hur det skulle kunna lösas så att det passar för dig.

Skulle dina behov vara större än vad vi kan lösa ensamma har vi samarbetspartners, inom konsultbranschen, som kan rycka in och lösa även mer resurskrävande behov.

Kontakta oss för att påbörja dialogen kring dina önskemål.

Produktion av ny webbsida

Behöver ert företag, organisation eller ni som privatperson en ny webbsida med huvudsida, ett antal undersidor och tillhörande kontaktformulär? Om ni känner till vilken information som skall publiceras i form utav texter, bilder och vilka sidor som behövs då går produktionen kvickt. Nedan finns ett par exempel på större webbsidor vi gjort ifrån grunden, och fortfarande är webbskribent åt samt mindre hemsidor där kunderna själva uppdaterar innehållet.

Om ni önskar veta mer fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så fort som möjligt.

Flytt utav befintlig webbsida

Har ni redan en befintlig webbsida och önskar flytta den, byta domän eller lägga till en domän då kan vi assistera med det. Om domänen är tillgänglig brukar det gå fort, och skulle den vara uppköpt kan vi förmedla budgivning om så är möjligt. Om ni önskar veta mer fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så fort som möjligt.

Sökmotoroptimering, SEO

Sökmotoroptimering innebär att man på olika vis försöker se till att en webbsida hamnar högt i sökresultaten när en person söker på ett antal sökord via Google. Eftersom Google vill ha ett representativt och korrekt rankning och viktad sortering i sina sökresultat är deras formler för att räkna ut rankning hemligstämplade. Google har dock lämnat ut riktlinjer med råd och tips som gör att en webbsida hamnar högre i deras resultat utan att lämna garantier för hur högt webbsidan hamnar.

Beroende på hur stor webbsida det rör sig om, antalet texter, bilder och val utav åtgärder varierar tidsåtgången och därmed priset. Kontakta oss för information kring priser och hur lång tid det tar att genomföra.

  • anpassa fotografier för nätet (redigera, klippa, komprimera, med mera)
  • översätta texter till engelska

Professionell skribent service

Texter behöver anpassas för sitt ändamål. De behöver korrekturläsas, granskas för grammatiska fel och inkorrekt språkbruk utöver den assistans som en ordbehandlare såsom Word eller OpenOffice kan hjälpa till med. Innehållet i texten behöver anpassas för målgruppen, syfte och publiceringsform. Text som skrivs för att publiceras i en broschyr behövs justeras för att fungera på nätet. Säljande texter behöver annan utformning än informativa texter. Vi kan assistera med korrekturläsning, korrigering och att skriva nya texter för nätet utifrån ett grundmaterial. För information angående priser kontakta oss.

Grafisk design

Fotografier och bilder används i hög grad på nätet och är viktiga för att förmedla information och olika budskap. Efterhand som utbudet bland professionella bilder ökar, ökar kraven på bildproduktionen och utformningen. Vi kan assistera med att hitta professionella bilder via bildbanker, redigera, klippa, komprimera dem så att de passar in i det syfte ni behöver dem till. Kontakta oss för ytterligare information.