2017-12-29

Webbproduktion

IT-tjänster för webben

Över tio års erfarenhet inom IT-branschen inom olika affärsområden såsom industriell IT, Medical Devices, bokförlag, Yrkeshögskolan med flera. Inom webbområdet erbjuds företag, organisationer och privatpersoner bland annat nedanstående tjänster.

Produktion av ny webbsida

Behöver ert företag, organisation eller ni som privatperson en ny webbsida med huvudsida, ett antal undersidor och tillhörande kontaktformulär? Om ni känner till vilken information som skall publiceras i form utav texter, bilder och vilka sidor som behövs då går produktionen kvickt. Nedan finns ett par exempel på större webbsidor vi gjort ifrån grunden åt olika kunder. En del hanterar kunderna själva idag innehållet på och andra är vi ansvariga för att lägga till innehåll på.

Om ni önskar veta mer fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så fort som möjligt.

Flytt utav befintlig webbsida

Har ni redan en befintlig webbsida och önskar flytta den, byta domän eller lägga till en domän då kan vi assistera med det. Om domänen är tillgänglig brukar det gå fort, och skulle den vara uppköpt kan vi förmedla budgivning om så är möjligt. Om ni önskar veta mer fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss så fort som möjligt.

Sökmotoroptimering, SEO

Sökmotoroptimering innebär att man på olika vis försöker se till att en webbsida hamnar högt i sökresultaten när en person söker på ett antal sökord via Google. Eftersom Google vill ha ett representativt och korrekt rankning och viktad sortering i sina sökresultat är deras formler för att räkna ut rankning hemligstämplade. Google har dock lämnat ut riktlinjer med råd och tips som gör att en webbsida hamnar högre i deras resultat utan att lämna garantier för hur högt webbsidan hamnar.

Beroende på hur stor webbsida det rör sig om, antalet texter, bilder och val utav åtgärder varierar tidsåtgången och därmed priset. Kontakta oss för information kring priser och hur lång tid det tar att genomföra.

  • anpassa fotografier för nätet (redigera, klippa, komprimera, med mera)
  • översätta texter till engelska