2013-01-13

Referenser

Ett par ord ifrån tidigare kunder

Våren 2016

Lise-Lotte är professionell och lyckas förmedla sina kunskaper till kunden på ett sätt som ger insikt om dels de problem man har (samt den troliga orsaken till desamma), dels vad man kan göra för att komma till rätta med tillstånden. Dessutom lyckas Lise-Lotte med sin argumentation och framtoning, motivera mig att verkligen utföra de övningar jag fått mig tilldelade att göra. Efter ca sju veckor kan jag konstatera ökad rörlighet i axlarna, bättre hållning samt att jag utvecklat muskulaturen där jag förut uppvisat brister. Stort Tack!

– Ronny Lundström

Duktig massör som går på djupet om orsak och verkan varför man har ont och hur man kan slippa smärta genom massage och träning. Rekommenderas både för privatpersoner och företag.

– Josef Malmgren

Hittade Thuse-friskvård av en händelse då jag i december kände att jag inte var nöjd med hur jag såg ut. Jag har främst fått hjälp med att hitta en individuellt anpassad kost till min kroppstyp, men även ett fungerande motionsupplägg som passar mig i min vardag. Jag är nöjd med mina resultat hittills och jag känner att detta kommer att hålla i framtiden. Jag får varje vecka positiva kommentarer av vänner och kollegor om min förändring.

Jag valde mellan att äta det jag vill eller att se ut och må som jag vill!

– Josefin

Hösten 2015

Jag kan varmt rekommendera Lise-Lotte. Jag gick till henne förra året för att jag gick upp i vikt trots att jag tränade och tyckte att jag åt bra. Hon hittade, lärde och inspirerade mig till det som just jag behövde för att både gå ner i vikt och stärka min kropp. Under de 10 gånger som vi träffades och diskuterade kost och tränade ihop så lärde jag mig mycket och fick nycklar till ett sundare och härligare liv.

– Christina Norén

Våren 2015

Jag har under lång tid velat gå ner i vikt och ändra mina kostvanor till det bättre men inte haft motivationen eller orken att ta tag i detta själv.

Mitt första besök hos Lise-Lotte resulterade i ytterligare några möten och med den kunskap, positivitet och härliga energi som Lise-Lotte har, så har hon verkligen inspirerat och motiverat mig till att komma igång både med träningen och att äta rätt.

Idag mår jag mycket bättre och har mer ork och energi, tack vare mina nya kostvanor och min regelbundna träning. Att jag dessutom har tappat en hel del överflödiga kilon gör ju inte saken sämre. Allt detta har jag Lise-Lotte att tacka för och jag ger henne mina varmaste rekommendationer!

– Ingela Hult

Våren 2014

Lise-Lotte har hjälpt mig att resonera kring vikt, träning och hälsa på ett bra sätt som har passat mig och medfört att jag kommit till insikt om min egen situation och vad som kan vara bra för mig.

Hon har med enkla medel gett mig verktyg att förändra min vikt och det har inte känts speciellt uppoffrande. De kostrekommendationer som hon har gett mig har fungerat väl för mig och hjälpt mig att gå ned de där extra kilona som jag har lagt på mig.

Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Lise-Lotte.

Hon har en väldig positiv energi och förmedlar en bra känsla och vill verkligen hjälpa till!

– Annelie Färnström

 

Hösten 2013

Jag har haft förmånen att gå på kostrådgivning hos Lise-Lotte redan under hösten och har bara positivt att säga! Har lärt mig massor om kost,   men framförallt om mitt ätbeteende vilket var det största problemet för mig, jag har alltid haft en annorlunda inställning till mat då jag har haft magont och illamående efter varje måltid som resulterat att jag bara har ätit en liten måltid om dagen.

Lise-Lotte erbjuder individanpassad kostrådgivning med massor av sunt förnuft, för tillfället känner jag så bra balans i min kost att jag inte kan motivera att sluta följa Lise-Lottes kostråd! Mina magbesvär är borta och har fått mer energi över till vardagen.
Lise-Lotte överträffade mina förväntningar. Med sin energi, sin förmåga att knyta ihop teorin med praktiken, sin enorma kunskap och erfarenhet fick hon mig att längta efter vårt nästa möte.

– Mikica Cokalic

 

Uppdateringar

  • Lade till texterna ifrån Ronny Lundström, Josef Malmgren, Josefin och Christina Norén, 2016-04-15
  • Lade till texten ifrån Ingela Hult, 2015-04-22
  • Lade till länkarna “läs om kostrådgivning” och “läs om personlig träning”, 2014-10-17
  • Lade till texten ifrån Annelie Färnström, 2014-03-25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *