Nyhet: Allt under ett tak – friskvård, utbildning & IT

Vi skall uppdatera och samla alla våra tjänster på en och samma webbsajt

Team Thuse – Friskvård, utbildning och IT är vårt nya företagsnamn, som vi valt för att visa upp allt vi erbjuder inom samma bolag. Tidigare delade vi upp det på Thuse Friskvård (bland annat massage, personlig träning och kostrådgivning), Thuse Utbildning (WordPress, Photoshop Elements, Friskvårdsträning för skuldergördeln, Anpassad pressur, m.fl.) och Thuse Konsult (webbdesign, technical writer, marknadsföring, m.m.).

För att göra det enklare att hitta alla våra tjänster och vad vi erbjuder kommer vi att samla under ett namn och på samma webbsajt – Team Thuse Friskvård, utbildning och IT (www.thuse.se) istället för att sprida ut det på tre olika:

Arbetet tar tid men är undervägs.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *