Nyhet: Boka-tidigt erbjudande på Workshop – Friskvårdsträning för skuldergördel

Friskvårdsträning för skuldergördel

Friskvårdsträning för skuldergördel

Thuse & Mikkel Utbildning erbjuder en workshop som vidareutbildning för personliga tränare, diplomerade massörer, certifierade massörer, kroppsterapeuter, yogainstruktörer och andra med kunskap inom anatomi.

Workshopen ger kunskaper att hjälpa kunder med olika typer av skuldergördel problem. Workshopen hämtar information ifrån publicerade vetenskapliga studier och undervisningsmaterial på högskole- och universitets nivå om behandling av problem relaterade till skuldergördel såsom impingement (inklämningssyndrom) och frozen shoulder (nedsatt rörelseförmåga, range-of-motion, i axelled). Vi går bland annat igenom:

  • Anatomi: Skuldergördel (muskler, ligament, skelettstrukturer, rörelser, etc.)
  • Skadelära: återkommande och vanliga skador i skuldergördel
  • Rörelselära: Tester för att upptäcka smärta, ROM, belastningstester, träningstester
  • Friskvårds instruktör: instruktörsrollen, lära ut träningsövningar, lära ut stretchövningar, etc.
  • Uppföljning: rehabiliteringscykler, mäta förbättringar, etc.

Om du bokar dig före siste mars då får du reducerat pris, 2800 kr ex. moms istället för ordinarie pris 3000 ex. moms, så skynda att boka din plats!

Thuse & Mikkel Utbildning drivs av Thuse Friskvård och MyMikkel Massage, med två engagerade individer med utbildningar i bagaget som certifierade massörer, internationellt licensierad personlig tränare, fitness instruktörsutbildningar och pågående universitet utbildning inom medicin och nutrition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *