Blogginlägg: Sommaren i bilder, juni 2016

PowerWalk före frukost

PowerWalk före frukost

Sommaren är kort, det mesta regnar bort – men inte i år!

Då det närmar sig sensommar och höst kan det vara glädjande att se tillbaka på sommaren som varit och se att det fanns gott om tränings- och soltimmar. Att träningen står högt på listan över glädjeämnen kan eventuellt vara färgat utav yrkesval och fritidsintressen. Utan större utlägg presenterar jag juni i bilder:

 

Tentaplugg i början av juni

Tentaplugg i början av juni

Intensiva studier

Juni initierades tungt med intensiva studier inför tentor i den medicinska baskursen  som jag läste under våren. Kursen var givande och gav djupare förståelse för kroppens funktioner och sjukdomstillstånd. Till kursen fanns det två rekommendation med två olika kursböcker, som skulle vara likvärdiga men så var tyvärr inte fallet. Jag valde den amerikanska kursboken som var hade större omfång och gav intrycket att vara mer komplett. Tyvärr visade det sig att tentorna, instuderingsfrågorna och övningsuppgifterna riktade sig till den svenska boken så det blev faktor fyra merarbete. Leta efter information som var utspridd över den 1200 sidor långa boken, översätta komplexa amerikanska medicinska termer, sammanfatta till svenska och försöka förstå. Om inget annat har jag lärt mig till framtiden att välja den svenska litteraturen i första hand.

PowerWalk igen

PowerWalk igen

PowerWalk, promenad före frukost eller bara frisk luft

När studierna avtog och terminen avslutades med undervisningen fanns det möjlighet att börja njuta av den begynnande sommaren. Promenader före frukost, powerwalks eller bara ut och strosa bland grönskande parker och soldränkta torg.

Spinning instruktör

Spinning instruktör

Vikariera, vikariera och träna

Vikariera för mina kollegor på flertal utav de olika gymmen i Malmö har jag gjort vid en mängd tillfällen i sommar. Spinning, CXWORX, Fight (boxpass), BodyCombat och TRX har det blivit i stor grad under sommaren. Antalet pass jag instruerade per vecka gick ifrån ungefär 4-5 pass upp till 9 pass i veckan. När jag vant mig vid träningsdosen lade jag på egen styrketräning igen.

Väntade på massagekund

Väntade på massagekund

Massage, kostrådgivning och Personlig Träning

Företaget har haft öppet hela sommaren och har tagit emot kunder som önskat massage, avslappningsmassage, kostrådgivning och personlig träning. Vi har både varit inomhus läpjat på Ramlösa och varit utomhus och tränat med gummiband, TRX och kroppsvikt.

CXWORX 23, release juni

CXWORX 23, release juni

Ny CXWORX release (23)

I början av juni var det även dags för den nya CXWORX releasen, som togs emot glatt utav engagerade deltagare som synes på bilden. Den nya releasen var enkel att genomföra och tog i de muskler man förväntade sig så det var uppskattat utav deltagare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *