Blogginlägg: Äntligen Diplomerad Medicinsk Massageterapeut!

Diplomerad medicinsk massage terapeut diplom

Diplomerad medicinsk massage terapeut diplom

Färdig med massageutbildningen, till slut

För drygt ett år sedan påbörjade jag utbildningen för att bli massör. Den ettåriga utbildningen innehöll både praktiska övningar och teori som skulle tentas både praktiskt och i form av vanlig salstenta. Det hände mycket under året som skulle kunna sätta käppar i hjulen men jag kämpade vidare. Det kändes lustigt när vi började närma oss slutet på utbildningen då man lärt känna sina klasskompisar väl eftersom man hela tiden arbetade nära varandra både genom att öva massage på varandra och plugga tillsammans. Jag fick dock förtroendet och nöjet att kunna anställa en del av mina klasskompisar och utvidga Thuse Friskvård att även inkludera uthyrning av friskvårdskonsulter till företag. Det betyder att jag kan fortsätta att ha dessa trevliga personer i min vardag och det känns bra :)

Det gångna året har verkligen varit lärorikt, omvälvande och krävande! Jag hoppas att även 2016 blir ett intressant år :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *