Blogginlägg: Sista skolpraktiken

Sista skolpraktiken på Hälsoteket

Sista skolpraktiken på Hälsoteket

Bara fallstudie, återstående företagspraktik och 2 certifieringsprov kvar!

När man listar det låter det som att mycket kvarstår men efter snart ett års studier, 10 skolpraktiker, 5 tentor och 25 timmars företagspraktik får man ett annat perspektiv. Företagspraktik innebär att vi väljer ut minst 5st personer och utför massagebehandlingar på, skriver journal och redovisar tillbaks till skolan. Behandlingarna skall utföras antingen via utomstående företag eller via våra egna företag. I fallstudien väljer vi ut en av de kunder vi haft under företagspraktiken och beskriver närmre. Vi skall göra 50 timmars företagspraktik och jag har kommit ungefär halvvägs så jag får se till att öka tempot för att hinna klart till certifieringsproven i mitten av januari. Får massera extra mycket mellan jul och nyår :)

I januari blir det certifieringsprov

Ett praktiskt och ett teoretiskt certifieringsprov som utges av massörernas branschförbund kommer jag att få genomföra för att kunna titulera mig Certifierad Massör enligt branschförbundet Svensk Massage. Det skall bli väldigt skönt när jag har det certifikatet i min hand äntligen blir klar :)
Det har varit ett långt och tufft år med oerhört många timmar nedlagda på utbildningen! Tänk att efter januari har jag helger i princip lediga igen? Vilken konstig känsla för det var snart ett år sedan det var på det viset eftersom jag har gått på utbildning på helgerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *