Blogginlägg: Tentaplugg pågår inför Massageterapi (del 2)

Tentaplugg, massageterapi

Tentaplugg, massageterapi

Nu var det dags att tentaplugga igen, tiden går för fort?

Imorgon bitti är det dags för första tentamen i fortsättningsutbildningen för att bli Certifierad massör. Första tentamen handlar om massageterapi och de nya tekniker och undersökningsmetoder vi lärt oss. Tiden bara rinner som sand mellan fingrarna på mig känns det som? Tankarna yr åt ena och andra hållet, helt plötsligt är att städa hemma mer intressant än att plugga ;)

Det känns igen ifrån högskole- och universitetsstudietiden då kunde det vara likadant inför en tenta men då får man bara ta minipauser och se till att tvinga sig själv att fokusera. Med det sagt måste jag återvända till studierna så att jag klarar min tenta imorgon med gott resultat :D

Önskar mina läsare en trevlig kväll och en trevlig helg!
/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *