Blogginlägg: Dags för nya Les Mills releaser

BodyCombat

BodyCombat

Inlärning av CXWORX 20 och BodyCombat 65

I söndags gick jag på kvartalsutbildning för nya CXWORX 20 och på lördag skall jag på kvartalsutbildning för nya BodyCombat. För de som undrar vad jag pratar om är det vidareutbildning som återkommer varje kvartal för de som instruerar i Les Mills pass. Varje kvartal går vi på vidareutbildning för att få lära oss den nya koreografin, övningarna och känslan som vi skall lära ut i 3 månader framöver. Det brukar vara roligt för det är en stor mängd instruktörer som samlas och får instruktioner, tips, peppning och motivation ifrån en Les Mills tränare.

Jobba, träna, äta och sova

Ungefär så ser schemat ut för tillfället förutom att det även ingår en del plugg och jobb på kvällstid och det betyder att jag kommer att få avrunda detta blogginlägget tidigt och påbörja återhämtning. Idag har jag hållit ett CXWORX pass och 45 min BodyCombat pass och imorgon bitti har jag ännu ett CXWORX pass. Med andra ord är återhämtningstiden extra viktig ;)

Jag önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *