Blogginlägg: Imorgon bitti börjar steg 2 på massageutbildningen

Hälsoteket, massörutbildning

Hälsoteket, massörutbildning

Diplomerad Medicinsk Massage Terapeut

Steg 2 som drar igång imorgon bitti leder till en examen som Diplomerad Medicinsk Massage Terapeut. Vi kommer att få undervisning i ortopedisk medicin, idrottsmedicin, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling, terapeutisk träning, m.m. Vi kommer att ha 22 lärarledda heldagar med undervisning 09:00-17:00, sedan 5 halvdagar med skolpraktik och utöver det skall vi genomföra företagspraktik som skall dokumenteras. Vi har även ett antal tentor som skall genomföras under terminens som slutar i mitten av januari. Det blir en intressant hösttermin minst sagt ;)

Hälsoteket skolpraktik

Hälsoteket skolpraktik, första terminen då vi läste Diplomerad Massör

Uppdateringar följer…

Jag fortsätter att bloggar under utbildningens gång såsom jag brukar. När terminen är slut har jag möjlighet att certifiera mig och bli Certifierad Massör och det kommer jag såklart att göra ;)

Nu är det dock dags att varva ner och ladda batterierna inför imorgon får då kommer jag att återigen sitta i skolbänken ;)

Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *