Blogginlägg: Nu är jag Diplomerad Massör :D

Diplomerad Massör

Glädjesprång till glädjande nyhet: Jag är Diplomerad Massör

I måndags, 15 Juni kom beskedet – godkänd tenta och Diplomerad Massör

I måndags bevakade jag mobilen för att se när jag fick mitt besked. Min lärare hade lovat att rätta min tenta under dagen och jag väntade ivrigt. Det kom in ett par andra meddelanden och varje gång hoppade jag till. Sedan tillslut efter lång väntan (kändes i alla fall lång) dök det upp ett SMS där det stod att jag hade 83% rätt på sista tentan och därmed var godkänd! Det var sista tentan av 4st och jag var klar, färdig och därmed kan jag kalla mig Diplomererad Massör :D

Spännande framtid som massör

Det som återstår nu är att hitta en trevlig lokal jag kan bosätta mig i och bedriva massör verksamhet, och sedan bygga på min kundkrets. Det kommer att bli mycket jobb men jag glädjer mig redan :)

Dock känns det sorgligt att jag inte får tillbringa helgerna med mina klasskompisar längre för det var verkligen ett sant nöje att umgås med alla och ha trevligt samtidigt som vi lärde oss en massa saker om massage. Till hösten fortsätter jag att vidareutbilda mig till Medicinsk Massage Terapeut, så då får jag träffa några av dem igen :)

Nu tänker jag pausa för dagen och önskar mina läsare en trevlig kväll :)

/Lise-Lotte

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *