Blogginlägg: Äntligen är jag Licensierad BodyCombat instruktör & har gjort teamrelease på BC 64 :D

Screenshot BodyCombat Licens

Screenshot BodyCombat Licens

En mer än 10 år gammal dröm om att bli BodyCombat instruktör gick i uppfyllelse!

BodyCombat är det gruppträningspass som ligger mig närmast hjärtat, jag älskar det helt enkelt! Energin, känslan, kraften, adrenalinet och hela upplevelsen och effekten som BodyCombat har är otroligt härlig. Jag blev förälskad i passet redan i 2003 när jag provade det första gången och sedan dess började jag drömma om att någon dag kanske möjligtvis jag skulle kunna bli instruktör i detta härliga pass. I förra veckan fick jag min licens och utvärdering ifrån Les Mills och jag är nu Licenserad BodyCombat instruktör!

Jag har skrivit flera blogginlägg om BodyCombat och utbildningen, läs dem här…

Första passet efter godkänd licens och Team-Release samtidigt på BC 64!

Idag var första passet som jag höll efter att ha mottagit min licens som BodyCombat instruktör. Ända sedan jag fick min licens har det känt overkligt att dagen äntligen var här att jag på riktigt är godkänd och licensierad BodyCombat instruktör. Idag började det kännas på riktigt! Det är verkligen så :)

Jag hade lyxen att kunna teama med en av mina kollegor som också är nyutbildad BodyCombat instruktör. Vi övade tillsammans i går kväll inför passet idag och idag höll vi passet tillsammans inför taggade deltagare :)

Det var en obeskrivlig upplevelse att få hålla mitt första pass som licensierad instruktör och samtidigt teama med en kollega och ha riktigt roligt! Endorfinerna simmar fortfarande runt i min kropp fastän det har passerat ett antal timmar!

Bilden nedan är ifrån i går kväll då vi övade inför idag och vi var grymt taggade ;)

BodyCombat 64, team-release

BodyCombat 64, team-release

Nu tänker jag strax påbörja återhämtning inför morgondagen men jag önskar mina läsare en riktigt trevlig kväll och hoppas att även ni får chansen att uppfylla era drömmar :)

/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *