Blogginlägg: Instruerat mitt första BodyCombat pass :D

Före första BodyCombat passet :D

Före första BodyCombat passet :D

Vilken underbar härlig känsla – en dröm som går i uppfyllelse

Övat, mentalt laddat, rätt kläder och tillbehör och sedan körde vi! Svårt att beskriva känslan att få uppleva en dröm som uppfylls. Tiden flög iväg för jag fokuserade på teknik, koreografi, coachning och mina deltagare. Någonstans i mitten hann jag under några sekunder tänka att “nu händer det – jag instruerar BodyCombat” och det kändes fantastiskt! Passet gick OK, jag lyckades ta mig igenom utan några stora blunders som deltagarna märkte ;)
Före jag började passet berättade jag för mina deltagare att detta var mitt allra första BodyCombat pass och efter passet kom en av dem fram och sa att hon tyckte att jag var väldigt duktig :)
Det värmde!

Tidig kväll för imorgon är det fler pass ;)

Ska strax dra mig tillbaka för idag för imorgon står det CXWORX (ett 30 min corepass) och 45 min spinningpass på schemat.

Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *