Blogginlägg: Imorgon är det dags – första BodyCombat passet!

BodyCombat, äntligen godkänd att få hålla pass :D

BodyCombat, äntligen godkänd att få hålla pass :D

Längtat och drömt i mer än 10 år!

I mer än 10 år har det legat utom räckhåll, drömmen om att bli BodyCombat instruktör och instruera. Pusselbitarna som behövde trilla ner på plats var flera; tid för att öva och delta i utbildning; energi och uthållighet för att klara av det intensiva passet; gymmets behov av ny instruktör; gymmets schema med plats till BodyCombat pass och att alla bitar trillade på plats samtidigt.

Imorgon börjar min resa till att bli en duktig BodyCombat instruktör

Efter att ha instruerat sedan 2009 säger erfarenheten att det tar tid att bli duktig instruktör i ett nytt koncept. Det kommer att ta tid för mig att bli en duktig BodyCombat instruktör, men det underlättar att jag innerligen älskar BodyCombat. Trots svetten som rinner och timmarna som går älskar jag helhjärtat det jag gör ;)

Imorgon kl. 19.20 blir mitt första pass och det känns helt enkelt underbart!

Önskar mina läsare en trevlig kväll och hoppas att ni får en bra dag imorgon!

PS: Ifall ni vill läsa hela min historik med BodyCombat, så finns alla blogginläggen här…

/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *