Blogginlägg: Nästa fredag är det dags för BodyCombat premiär!

BodyCombat

BodyCombat

Äntligen mer än 10 år efter drömmen började får jag uppfylla den!

Första BodyCombat passet som jag håller blir fredagen den 27 februari (2015) 16:50! Det känns verkligen helt underbart att få uppfylla en sådan gammal dröm :)

Jag minns mitt första BodyCombat pass och känslan det gav mig inombords, och nu får jag möjligheten att föra den känslan vidare – det är helt fantastiskt! Mitt första BodyCombat pass fick mig i ett riktigt lyckorus där jag var blev glad, energisk och peppad att ta i hårt! Det är de känslorna jag vill förmedla till mina deltagare, glädje och energi mixat med “jäklar anamma nu ska vi ta i”!

Öva, öva och öva mer

Före fredag måste jag öva, öva mer och sedan finslipa för att det skall bli så bra som möjligt. När sedan mitt första pass är över vet jag att det kommer att ta tid innan jag är på den nivå att jag känner mig nöjd som instruktör. Det tar tid innan man sätter ett helt nytt koncept som instruktör, så jag är ödmjuk inför uppgiften. Det enda som hjälper är blod, svett och tårar ;)

Jag hoppas att mina läsare har en trevlig kväll.
Mvh Lise-Lotte

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *