Blogginlägg: Inspiration ifrån Barstarzz

Barstarzz Sweden

Barstarzz Sweden

Inspiration till övningar i Cross cage

Jag har lyxen att på en av gymmen jag håller pass tränar Barstarzz Sweden. De är en grupp som tränar Calisthenics som är helkroppsträning utan vikter där man använder kroppen som motstånd. Idén är att utföra atletiska, dynamiska och utmanande övningar som bygger en stark, smidig och balanserad kropp.

Tips för nybörjare

Jag fick många handfasta bra tips om hur man går armgång, hur man bygger upp pullups/chinups för nybörjare, använder romerska ringar till nybörjare, variationer på plankan och mycket mer. Det var verkligen en rolig och inspirerande genomgång :)

Tackar och bugar till Barstarzz Sweden :)

PS: Bilden har jag lånat ifrån Barstarzz Swedens Facebooksida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *