Blogginlägg: ÄNTLIGEN – jag får hålla BodyCombat pass :D

BodyCombat, äntligen godkänd att få hålla pass :D

BodyCombat, äntligen godkänd att få hålla pass :D

Lycklig helt enkelt!

Inget bättre sätt att beskriva det på än – ren och skär lycka :D
Bilden togs av en av mina kollegor typ ett par sekunder efter att jag läst igenom mejlet ifrån Les Mills där det stod att jag var godkänd att börja hålla pass ;) Jag har nu 3 månader på mig att filma ett helt pass med minst 5 deltagare och skicka in för att få min licens.

Det har varit min dröm sedan jag provade första passet i 2003 och nu äntligen börjar jag närma mig förverkligandet!
Nästa steg är att prata med min platschef, som ansvarar för schemaläggningen på gymmet och se vilka dagar och tider jag skall hålla BodyCombat och sedan finslipa så att jag känner mig nöjd att hålla första passet :)

Jag kommer att sova gott i natt ;)

Hoppas att mina läsare har en trevlig kväll :)
Mvh Lise-Lotte

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *