Blogginlägg: Vissa saker är värda att kämpa för – BodyCombat!

BodyCombat

BodyCombat

Min älskade BodyCombat

Jag har skrivit om BodyCombat flera gånger och förklarat att det är det roligaste passet jag vet trots att jag instruerar i många andra pass. Dessutom bloggade jag om när jag tillslut blev anmäld på utbildningen för att bli BodyCombat instruktör :D
Det var en av de lyckligaste stunderna jag upplevt på länge ;D

Under utbildningen trillade jag och kunde inte slutföra utbildningen utan fick komplettera med att skicka in två låtar. Utbildningen var den 20-21 December 2014 och jag fick fram tills mitten av januari på mig att låta mitt knä vila efter att jag föll under utbildningen och öva och filma de två låtar som behövdes visas upp.

Kompletteringsvideos

Jag skickade in videon för 2 veckor sedan cirka och fick tyvärr tillbaka den med ett par kommentarer på teknik. Jag fick feedbacken att min coachning, koreografi och tajming var OK men jag hade ett par saker att justera på karateutövandet och på kickboxnings kickarna. Nu har jag övat i två veckor på tekniken och skicka in en ny film. Jag väntar nu med spänning på att se ifall de justeringarna jag gjort räcker hela vägen eller ifall jag behöver rätta till något mer. Oavsett så väntar jag med spänning på att få lov att hålla mitt första pass och verkligen komma igång :)

Kämpar på ;)

Man kan undra varför jag kämpar vidare trots att jag får komplettera, göra om och börja om ifrån början. Svaret är ganska så enkelt dels är jag envis och dels så verkligen älskar jag BodyCombat :D
Har alltid gjort och kommer alltid att göra – det är bara en tidsfråga sedan är jag redo :DDet får ta den tid jag behöver :)

Ha en trevlig kväll,
Mvh Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *