Nyhet: Thuse.se på Hälsodagarna på Emporia

Hälsodagarna på Emporia 2015, Thuse.se

Hälsodagarna på Emporia 2015, Thuse.se

Thuse.se, Lördagen på Emporias Hälsodagar 2015

Från tidig morgon till sen kväll fanns Thuse.se på plats och svarade på mängder med intressanta frågor om kost, träning, hälsa, viktnedgång, viktuppgång, m.m. Det var mycket folk på Emporia och ett många företag som hade samlats på de 3 våningsplanen. Det fanns allt ifrån Nordic Wellness till Aloe vera återförsäljare och mitt i smeten stod Thuse.se och erbjöd gratis tips om kost och träning.

Uppvisningar, dans och musik

Det fanns 2st scener där det växelvis var föreläsningar, dansuppvisningar, styrketävlingar och mycket mer. Det var verkligen en annorlunda dag på Emporia med mycket som hände. Movement Events hade gjort ett bra arbete med att organisera allt och få tillstånd att använda Emporia som lokal för hälsodagarna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *