Blogginlägg: Kära dagbok idag tränade vi på att ge örfilar

Smart Shake

Smart Shake

Idag satt det riktigt bra med en proteinshake

Det har blivit en del träning på senaste tiden med tanke på all extra tid jag har lagt ner på att öva BodyCombat, så timingen att jag upptäckte ett proteinpulver jag tålde kunde knappt varit bättre!

Idag har jag hållit mitt vanliga CXWORX pass och sedan åkte jag fort till jujutsu klubben för säsongsstart för jujutsuträningen, och avslutade med lite styrketräning. Idag var uppstart så det var många nybörjare och eftersom jag inte har haft möjlighet att träna en hel termin grupperades jag in ibland nybörjare. För att kunna gradera måste man träna regelbundet en hel termin och tyvärr hade jag en period i höstas med mycket övertid och då var det omöjligt att kunna gå regelbundet på jujutsun.

Idag blev det träning på fallteknik och det kändes passande med tanke på att jag trillade under BodyCombat utbildningen precis före jul och vrickade foten, slog i knät och fick ont i handleden. Därför spetsade jag öronen extra idag ;)

Hur hänger det ihop med örfilar?

I en av teknikerna i jujutsu ger man den som attackerar en lätt klapp/örfil på kinden för att överraska eller markera att det inte är OK att attackera. Det kändes en aning skumt att ge en annan okänd vuxen man ett lätt slag på kinden får jag säga ;)

Det blev i alla fall en intressant del av min dag ;)

Återhämtning!

Nu är det dags för återhämtning så att jag är redo för att instruera imorgon i CXWORX och spinning :)

Ha en trevlig kväll,
Mvh Lise-Lotte

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *