Blogginlägg: Nu börjar det nya året

Soluppgång 2015

Soluppgång 2015

Summering av slutet av 2014

För att snabbt summera vad som hände under slutet av 2014 så gick jag min planerade BodyCombat utbildning men jag föll under masterklassen (klassen då man kör igenom hela passet som ett vanligt pass). Jag bloggade om det på Matintolerans.se och hade även med en video som visade mer i detalj. Jag slog i sidan av högerknät, satte i högerhanden och vred om högerfoten. Jag haltade fram i en vecka och kunde tyvärr inte få godkänt på utbildningen direkt eftersom jag knappt kunde gå ordentligt. Däremot fick jag chansen att vila upp mitt knä, fot och hand om sedan skicka in en film med två låtar för att få godkänt på utbildningen :)

Det betyder att det är full rulle nu när knät och handen mår bra igen! Min fotled gör fortfarande ont ibland när jag sträcker eller vriden den i den riktningen som jag föll men det går för det mesta bra :)

Det påverkade dock mina möjligheter att köra bänkpress och chins eftersom det sätter stor press på min handled, så jag tar en liten paus ifrån styrketräningen och fokuserar på min BodyCombat!

Sedan har jag en spännande nyhet! Jag har hittat ett proteinpulver som jag tål! Jag har multipla matallergier och matintoleranser och det finns enbart ett fåtal saker som jag tål. För att läsa mer om mina matallergier och matintoleranser så besök bloggen på Matintolerans.se. Jag tål ägg så jag köpte ett äggproteinpulver ifrån Body Science och jag blev väldigt förvånad men det fungerar alldeles utmärkt!

Jag kommer att skriva om det på Matintolerans.se framöver för det är väldigt roligt när man hittar något som fungerar trots multipla matallergier och matintoleranser.

Vad händer i januari?

Det händer en hel del! Först och främst skall jag öva klart på min BodyCombat, skicka in mina två låtar och öva så att jag kan köra hela passet och hålla det för första gången ;)

Sedan är det terminsstart på gymmet och det betyder att det finns massor av nya deltagare på alla min pass :) Det är verkligen roligt!

Till våren har jag pass 4 dagar i veckan och det blir 4st CXWORX pass, 2st spinningpass och ett CrossChallenge pass. Förutom det kommer jag att träna jujutsu en gång i veckan och styrketräna och såklart köra BodyCombat så snart jag kan!

Vilken härlig känsla!

Jag önskar mina läsare en trevlig tisdag så höres vi snart!
/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *