Blogginlägg: Utbildning till Diplomerad Medicinsk Massage Terapeut

image

Då var det dags för vidareutbildning
I måndags tog jag tillslut det stora steget och anmälde mig till utbildning hos Hälsoteket för att bli Diplomerad Medicinsk Massage Terapeut! Det känns verkligen roligt för utbildningen kompletterar bra mina Diplomerad Kostrådgivare och Internationellt Licensierad Personlig Tränare utbildningar.

Anatomi, fysiologi, patalogi, basmedicin och manuell medicin
Det är huvudämnena i utbildningen och sedan ingår även t.ex. ergononi, idrottsmedicin, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling, journalföring etc. En del av ämnena blir repetition för jag har redan läst det i min PT utbildning men det ser jag inte som en nackdel för repetition är bra :)

Start 21 februari
Lördagen den 21 februari börjar utbildningen och den går varannan helg fram tills början av juni. Det ska bli oerhört spännande, roligt och skoj! Ser verkligen fram emot det!

Jag önskar mina läsare en trevlig kväll och en helg fylld av träning ;)
/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *