Blogginlägg: Sista spinningpasset

wpid-20141024_181928.pngSista spinningpasset

På en av klubbarna där jag håller pass valde ledningen att lägga ner spinningen för att det var för få deltagare på spinningpassen över veckan och cyklarna behövdes på annan plats. Det kändes väldigt sorgligt både för mig och alla de andra spinninginstruktörerna men jag kan förstå beslutet. Att få deltagare handlar mycket om att lyckas på ett schema som passar det som deltagarna vill ha och matcha ihop med övriga pass. Förutom det självklara att genomföra och ha bra pass ;)

Jag har inte hunnit hålla pass speciellt länge på den klubben och hann inte arbeta upp en större kundkrets men det är sådant som händer. Vi hade ett trevligt sista pass och trots att det inte syns så bra på den lite skakiga bilden var alla både svettiga och glada ;)

Nu skall jag letar jag upp en annat av våra klubbar att hålla spinningpass på!

Jag önskar er alla god träningslust och god hälsa :)

/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *