Blogginlägg: Instruktörs problem – att hålla pass 12 dagar i rad

soffpotatis

Känns i muskelfästena efter pass 9 dagar i rad

Denna historia börjar med en härlig veckas semester i Egypten, Hurghada. Mot slutet av semestern blev det ett snabbtitt på Facebook och då behövde instruktörskollegor hjälp med pass efter semestern. När man är på semester, utvilad och pigg känner man självklart att man vill hjälpa sina kollegor. På vårschemat har man redan pass 4 dagar i veckan, men vad kan en extra dag med pass göra? Självklart hjälper man till!

Sedan återvänder man till Sverige och tar sig igenom måndagen och första arbetsdagen, första passet, andra dagen och två nya pass. Tredje dagen ringer plötsligt telefonen och det är kris på kvällen, och såklart ställer man upp på sin lediga kväll. Dagen efter är det dags för fjärde passet och sedan femte passet och femte dagen. Samtidigt har det krisat sig för andra instruktörer och man erbjuder sin hjälp på lördagen ifall ingen annan kan. Sjätte dagen kommer och tyvärr kunde ingen annan hjälpa till så det blir pass igen. Sjunde dagen hade man redan tackat ja till under semestern.

Första veckan avklarad! Nu kan man andas ut eller hur var det nu? Jo på vårschemat har man fasta pass måndag, tisdag, torsdag och fredag. För att göra det mer spännande så har man sedan lång tid tillbaka tackat ja att vikariera på onsdagen – slutklämmen blir att hålla 14st pass 12 dagar i rad ;)

Det blir 8 st CXWORX pass och 6st spinningpass, så man kanske borde fira på fredag efter sista passet ;)

Man klagar inte för man har tackat ja till allihop självmant men det känns dåligt planerat ändå ;)

Man kanske ska fundera på att skaffa en sekreterare som planerar åt en ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *