Blogginlägg: Årets första löparrunda i Egypten, Hurghada

lopning_hurghada

Årets löparpremiär blev i Egypten, Hurghada

Jag packade nogrannt ner mina Saucony Hattori skor i bagaget och mot slutet av min semestervecka kände jag mig utvilad och sugen på att springa en runda.

Tyvärr är Hurghadas trottoarer inte byggda för löpning, eftersom de sträcker sig ett par meter, sedan kommer det en utfart/infart och en 25 cm hög trottoarkant igen. Det spelade däremot mindre roll för känslan att få lov att springa igen var oerhört skönt!

Det blåste milda brisar och var cirka 28 grader varmt och kroppen var utvilad. Däremot så gillade inte mina fötter värmen och fukten så de protesterade efteråt med blåsor, men det är sådant man får ta när man tar upp löpningen igen.

lopning_hurghada_city_centreJag hade nöjet att springa längs med den vackra muren framför det kommande Hurghada City Centre som håller på att byggas. Det händer mycket i Hurghada, och det blir spännande att återvända och se vad som har hänt med staden.

När jag kom hem till Sverige igen möttes jag av den vackra vårsolen, och jag ser fram emot fina löparrundor på  mer anpassade trottoarer och stigar.

Har man blivit biten av träningsglädjen så blir man aldrig av med den igen :)

Ha en trevlig kväll!

/Lise-Lotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *